@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » pccw屈錢呀.\"/.仲搵d收數佬打黎嘈生晒

2009-4-30 16:27 ntt123
pccw屈錢呀.\"/.仲搵d收數佬打黎嘈生晒

有張單無理收我2千幾蚊,經常有個好惡既麻甩佬打黎話我差pccw2千幾蚊,叫快d俾錢,再唔俾唔知自己會做d乜喎,又話會上門追收返,,,,咁我打左去pccw有同事話知道係誤會已經取消左張單,,,點知d收數佬過幾日又打黎嘈生晒,同佢講左pccw已經取消左張單,佢話剛收到通知係冇取消,鬧我快d俾錢,,,,,,,咁我再打去pccw,哩條友話張單仲0係到,冇取消哩回事,,,佢地pccw d人一時一樣,擺明屈錢姐,好嬲呀,,,,,,,,,仲成日有d收數佬打黎嘈,pccw點做野架.:16:e+都唔知點算好........

2009-4-30 16:29 zabby
浪費我2個鍾,打5次電話,要E-MAIL又要傳真,好憤怒

me too
PCCW浪費我2個鍾,打5次電話,要E-MAIL又要傳真,好憤怒

2009-4-30 17:09 ccc8611
我公司都俾pccw 收數佬煩呀. 上黎嘈嘈貢
又無禮貌, 食屎啦

2009-4-30 22:06 kumyun
:53:此所謂門大狗惡,但求屈金,你怕煩就要有付出,蒼生奈何

2009-4-30 22:27 烏龍茶犬
可以引用黃生在立法會講的那句..

澤佳, 你真不該啊~

頁: [1]