@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 有靚女推既野,又邊可以唔試下BO!

2014-3-7 12:03 evelyn804
有靚女推既野,又邊可以唔試下BO!

記得我上年睇過出日劇,叫純與愛,我就最like裡面演西小路美鈴既人喇-v-

唸唔到,呢個人最近都有做個廣告喎~ 介紹隻頸環話可以用黎舒緩肩頸痛既

其實我最近對得電腦,平板,呢D野多.成個人都緊晒喇~

200幾蚊左右,揼骨都唔止喇!所以咪買呢隻頸環用黎試下囉~~

講番真系好有效既。。又防得水.又可以長時間戴住~~

尤其事朝早起身都最感受到個效果,唔會好似冇訓過咁,

呢家頸唔緊,膊頭唔痛,都可以比我再追多幾套劇 ̄▽ ̄ ~~

2014-3-7 13:08 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-7 15:28 ktrvmde
我都成日用部pad pad 睇電影,真系會睇到個人幾緊下。

2014-3-7 16:55 helen4884
防到水都好.試下游水果陣戴唔戴得實先

2014-3-7 18:20 kolea330
果套日劇我都有睇過,幾多角色我都幾深刻下添架~

2014-3-10 11:11 holis_hero333
我用過都真系可以防到水既野,唔怕一店到水,落左水就會壞啦~

2014-3-10 14:54 Olivia020
[quote]原帖由 [i]ktrvmde[/i] 於 2014-3-7 15:28 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32607832&ptid=2547443][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我都成日用部pad pad 睇電影,真系會睇到個人幾緊下。 [/quote]

系呀! 有時拎部手機睇戲,一睇就兩粒鐘,如果唔郁咁睇住,就算唔痛都會攰啦

2014-3-11 16:02 fnwklj
唔识呢个人..但呢條野我就聽過下la,而且街上面都見過有人戴

2014-3-11 18:33 lionking852
我就鐘意按摩多一D,不過如果呢個有效.就可以隨時隨地都舒緩到痛楚了

2014-3-12 12:14 teddyxbear03_3
幾好~幾好 ̄▽ ̄

2014-3-13 11:47 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-14 10:47 alvin4682
果次我去百老匯買野,都見過有呢條野賣˙ˍ˙

頁: [1]