@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 已經不想再用果D傳統既網購網站喇.介紹你地用呢個啦!

2014-3-7 17:08 martinhau123
已經不想再用果D傳統既網購網站喇.介紹你地用呢個啦!

其實更加系我已經厭左啦.因為呢.日日對住D版面.真系好鬼悶

而且呢,始終系某站玩得耐.同一D人結左怨啦.真系好似心里面有舊石壓住一樣

直到左最近呢.系香港既淘寶網serach到個buybuy既野

原來都幾搞野bo,佢地唔單止賣既野好多元化啦,仲有系全部商品都有機會減價既添~

都系既,噤噤下D like.就可以5% 5%咁樣減落去.真系好有吸引力,

而且仲唔收上架費.我依家都上多D商品落去俾人賣喇~

2014-3-7 17:33 festyccv
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-7 17:59 irisma212

2014-3-7 18:52 ayumi_kwok
減得2,3成.就真系值得過買囉

2014-3-10 13:30 lionking852
依家D网站都系後浪推前浪既喇~ 希望我都系度買到好野同平野

2014-3-10 14:24 Olivia020
如果真系貴既野既話,5%真系都可大可少喎~

2014-3-10 18:51 nmbdde
睇落都好呀! 剩系本地都夠晒大優勢喇~ 肯定運過黎夠快 ̄ε  ̄

2014-3-11 14:22 teddyxbear03_3
聽到系本地既~都真系好放得到有信心

2014-3-11 17:22 grer562
唔知道可以幾快交易到.同幾快送到黎呢?

2014-3-11 18:49 marylee245

2014-3-12 14:59 fnwklj
冇得減到落免費.略可惜→_→

2014-3-12 17:01 liu_winkilen

頁: [1]