@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 終於搵到個戶外場又可以擺酒既地方

2014-4-2 15:15 Olivia020
終於搵到個戶外場又可以擺酒既地方

其實我系想搵D既草坪好西式咁樣完婚.
但系香港又有幾可有咁既地方丫,
一黎都有排BOOK,.而且仲超貴
雖然老人家緊係想中式d擺下酒公告天下自己嫁女咁~
老公都好好,搵左好耐決定系觀塘間譽宴滿足我媽既要求
但到我睇場真係好superise有個咁好既老公,
搵到一個好岩我心意既場比我
一入去就有個成50尺既海洋生態水族長廊.
最令我感動係果度有一個歐陸式 露天花園,
滿足左我想西式完婚想夢想啦~
而且佢話間譽宴係一d專業既婚宴團隊,
唔洗我咁操心,同煩,有咩問題都有個人可以問下
真係多謝老公搵到個咁正既場比一個dream wedding我,i love you 豬!!

2014-4-2 17:38 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-4-2 19:02 grer562
lz都好留意成個場地喎~ 記得我之前個sis,2,3個月之前先結完婚.但佢都唔記得晒果晚發生D咩事¬_¬

2014-4-3 13:12 oscar556556
真系羨慕你可以結婚.始終準備唔容易!

2014-4-3 17:25 nmbdde
最重要都系盡情暢飲食,對我黎講先系重要

2014-4-4 18:26 cindyanan
恭喜哂....攪結婚野真係好傷腦筋

2014-4-7 12:30 alvin4682
西式結婚呀!? 其實真系一定好過中式既咩?

2014-4-8 18:51 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]