@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 無意中發現既一間令令珠寶店!!

2014-8-8 11:31 Olivia020
無意中發現既一間令令珠寶店!!

我呢自己本身係一個超中意首飾既女仔!!但我一直係甘買係甘買......真係覺得好貴啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!甘我就上網周圍搵啦,睇下希冇可能搵到嗞又平又令既,點知真係比我發現到wor!!間野係叫alwaysjewelry,我都係上網個時見到希好多人好都讚呢間野我先發現到~我一上佢地個網迴到睇,真係好多首飾都好五正,再睇埋個價錢,又吾貴bo~~跟住我就好似上左癮甘係甘係個到買野了.....真係一發不可收拾~甘多位mm,我就係到比何個網大家上去睇睇啦~[url]http://www.alwaysjewelry.com/[/url] 真係好正架!

2014-8-8 11:38 bob33033
扂飲�S疑笢砩忑�殤,筍扂鷓扂珨奻斕�鋒衱�S珨追祥褫彶夆...

2014-8-8 11:39 oscar556556
扂疑侔衄�綎alwaysjewelry儸�靡陛!疑侔衄疑嗣鋒奻暫mm飲洷衄�S�善惁珧

2014-8-8 11:40 kingson470
奻綎�蕻,�善�珧腔復�S挓蜁嶒!

2014-8-8 11:55 daminty
嗣珴国翋斕芢沎扂嗣珨�鋒珂bo

2014-8-8 11:56 kkttxx
�坒飲𢜔蜁嶒ㄛ嗣珴賡畿珂

頁: [1]