@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » [巴士討論] 巴士上乘客最缺得的5樣行為

2007-10-15 21:33 回到未來
1 了鼻屎之後周圍HI        
2 拎對頭位座位long腳        
3 屈起隻腳頂住前面椅背(頂住你背隻)        
4 食野兼將垃圾留在車上        
5 剪手指/腳甲        
6 打手提遊戲機/聽歌開到勁大聲        
7 失驚無神除鞋捽腳指        
8 無啦啦揚頭皮(揚到落雪咁)        
9 唔讓坐有需要人士        
10 無啦啦玩電話鈴聲, 仲要長玩長有        
11 專坐o係d靚仔靚女隔離之後扮訓覺矣埋去        
12 喪咳喪打噴嚏唔掩口唔戴口罩        
13 其他        
14 全部

:13::13::13:

2007-10-18 02:37 風~
14 全部

2007-10-19 17:27 minna
14[全部]
15.用自己個袋霸住個位唔比人坐!

2007-10-20 09:04 申請人A
5 剪手指/腳甲
13 其他:無喇喇罵人地個仔囡

2007-10-20 10:58 forget_yeung
1 了鼻屎之後周圍HI         
2 拎對頭位座位long腳         
3 屈起隻腳頂住前面椅背(頂住你背隻)         
4 食野兼將垃圾留在車上         
5 剪手指/腳甲         
6 打手提遊戲機/聽歌開到勁大聲         
7 失驚無神除鞋捽腳指         
9 唔讓坐有需要人士         
10 無啦啦玩電話鈴聲, 仲要長玩長有         
12 喪咳喪打噴嚏唔掩口唔戴口罩         
13 其他         
14 全部

2007-11-2 23:39 iguigu
其他:長篇大論講電話仲要勁大聲

2007-11-3 01:08 小白貓
全部!
1,5,7,8 以上的行為最[噁心]!:65:

2007-11-3 19:13 ╭★k♀
一樣都冇bor:59:

2007-11-3 22:42 rainbow_bee
全部都係.....噁

2007-11-4 19:14 lovelyholy
其他:長篇大論講電話仲要勁大聲....
之後:被人拍不要大聲
發現:是阿叔...
結果:上頭條-.-

2007-11-8 22:09 263zorro
这样的现象确实不怎么样

2007-11-10 18:33 krib
all..........& 講話勁大聲

2007-11-18 16:50 leonmj
全部都唔鐘意
特別系1,2,8,12最討厭

2007-12-1 09:16 秋之月夜
同d阿伯阿婆or有需要人士爭位坐
仲有d人衰到人地讓個位比老人家仕...
佢地竟然會坐左個位.....
這種人最討厭了

2007-12-4 11:28 小LOVE
157^^

2007-12-7 11:15 四金
13.(講電話講到成車都聽到,好似冇人知佢講緊電話)
14.全部

2007-12-7 18:40 apple19881214
7 失驚無神除鞋捽腳指

++++>>>好想嘔==''

2007-12-13 15:13 kingokwww
7 失驚無神除鞋捽腳指      好Dirty

2008-1-1 19:51 elaine083173
1 了鼻屎之後周圍HI         好乞人憎

2008-1-2 10:00 yel2867
原來是缺德啦...

頁: [1] 2