@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 鍾意咗個女仔呀!

2008-1-3 23:26 ~隨風~
我鍾意咗個女仔~
唔知佢係咪鍾意我~
不過我從佢眼中感覺到係有d野呀~
因為我同成班fd出黎個時,佢剩係會同我講野同我玩!
其他人同佢講野佢會唔多點理!
因為我知到話過想要我個隻銀包!
我知到之後就買咗~
我就同佢講話係街到執到個銀包,話想送比佢~
佢開頭都疑神疑鬼係咪真係執到~
但最後佢都sd番過好開心既樣既信息過黎!
佢除夕個晚仲約咗我出黎,仲話要得我地兩個
點知我又衰衰地叫咗我d fd出黎~
我嬲咗我話點解叫fd出黎!
到依家都無揾我喇!
你話我應唔應該表白呢??

2008-1-4 23:03 加菲喵
你小學生來架?
做D野幾.......FUNNY

2008-1-6 15:04 傻思
應該表白嫁鐘意人唔同人表白咁你鐘意佢做咩???

2008-1-8 21:45 ×╳六蚊╳×
真實我都覺得你應該同佢表白囉~~
係唔係都表白先喇 ~
比人搶左就唔好喇-3-"

2008-1-14 14:44 ~隨風~
呀加菲喵哥哥!
你有近視架~
戴埋d眼鏡咁有色既!:haha2:

2008-1-15 18:13 黑暗千鳥
鐘意人就表白

2008-1-21 02:09 昨天
祝你成功溝到女:teeth_smiley:

2008-1-21 14:08 siu寶o
你係鐘意人就表白啦!!

∼祝你成功溝到佢∼

2008-2-3 14:29 kayileung
鐘意人就表白啦
我支持你架!^^

2008-2-4 14:17 yeunghauyip
表白需要勇气,但係你而家唔攞出呢份勇气,你可能後悔一世!
你要有種想法: 點都搏一搏,

得咗 - 名正言順溝佢拍拖, (睇你咁講,先哄佢開心番啲先再表白,成功機會好大,人哋叫你唔好帶人就唔好帶啦!)

衰咗 - 起碼知道人哋嘅意願係點,唔洗再浪費時間, 再見亦是朋友, 日後可能仲有機會, 唔至於到咗誤會太深先爆出來,到時就永無翻身之日啦!

唔試 - 你永遠唔知對方嘅心意,心堶彬or lor lun 好耐,到最後要靠人哋同你講佢嘅心意嗰時已經太遲。

唔好話等時機成熟先算就一拖再拖,有啲嘢要團火仲o係度嘅時候講,萬一比人搶先一步而佢又見你無行動就接受咗嗰時,你就後悔莫及啦! 無聽過《愛得太遲》咩?

“最心痛是 愛得太遲 有些心意 不可等某個日子”
“最可怕是 愛需要及時 只差一秒 心聲都已變歷史”

唔好重蹈我嘅覆撤,我放棄咗一個機會,後悔咗五年後悔到而家...

上啊!

2008-2-5 01:00 suk!
祝你成功同佢1314

2008-2-11 19:09 bboys
够年0...又有感覺...咪表白左先lor....唔會死嘰

2008-2-12 13:49 kenneth仔仔
支持你

2008-2-23 18:53 king-wine
你幾多歲

2008-2-26 01:43 pasu1123
其實佢介意係代表佢想同你單獨約會..你叫fd去就乜都傾唔到...想同你講野都唔方便...玩都唔方便啦..因為你有朋友係到都唔得閒陪佢..嬲...係正常..因為冇左意義...你鐘意人地就應該講出口...男仔唔怕..要女仔講先就冇意思..佢曾經比機會你你唔識做..而家到你比機會自己..唔識講唔怕..一份小禮物一張咭..寫你想講ge就得啦~打信息就變左冇誠意..接受左你都覺得有d野小左...你係表白就快..唔好比人覺得你婆媽..會扣分架

2008-2-26 22:26 複製忍者卡卡西
祝你成功告白!!!!

2008-3-9 18:14 @sweet@
表白吧@v@

頁: [1]
查看完整版本: 鍾意咗個女仔呀!